Expert review

Je wil graag op zoek naar onbekende familie. Misschien naar je vader of moeder of naar een grootouder? Je hebt een DNA-test gedaan bij een internationale DNA-databank zoals bijvoorbeeld MyHeritage, Ancestry of 23andme. Je hebt de resultaten inmiddels binnen, maar je weet eigenlijk niet goed wat je ermee kunt en hoe je de resultaten moet interpreteren. Het zou fijn zijn als iemand met ervaring en verstand van zaken met je meekijkt en je uitlegt hoe het in elkaar steekt en wat mogelijke vervolgstappen zijn. Is dit herkenbaar voor jou? Boek dan nu een expert review bij Socht!

Ester duikt op jouw verzoek graag in je testresultaten! Je ontvangt vervolgens een beknopt rapport met een samenvatting en duiding van je DNA-matches. Ik beoordeel de kwaliteit van je matches. Zijn deze goed genoeg om bij te kunnen dragen aan een positieve uitkomst van je zoektocht? Ik geef je ook concreet advies over mogelijke vervolgstappen. Misschien is het zinvol een aanvullende test te doen bij een andere databank om te kijken of dat hogere matches oplevert. Of kun je gewoon aan de slag met hetgeen er al ligt.

Een expert review is erop gericht dat jij kunt beslissen of en hoe je verder wil met je zoektocht. Je kunt er vervolgens voor kiezen het even te laten rusten, je kunt indien nodig nog een aanvullende DNA-test doen, je kunt zelf je zoektocht voortzetten, of je schakelt mij in voor het vervolg. Die keuze is helemaal aan jou!

De kosten van een expert review bedragen 99 euro.

Neem hier contact op om een expert review aan te vragen.