Samen familie zoeken

Een dagdeel samen zoeken en vinden

Aanleiding

Je hebt een start gemaakt met je zoektocht. Je beschikt inmiddels over wat zoekervaring, maar je loopt vast. Of je voelt je wellicht wat eenzaam in je zoektocht en wil graag in gezelschap verder speuren naar jouw onbekende familie. Elke andere reden om samen familie te zoeken is natuurlijk ook goed!

Aan tafel

Je komt een dagdeel bij mij in Hilversum aan je zoektocht werken. Ik heb een grote uitschuifbare jaren ’70 zoek- en vindtafel gekocht en het huis in gesjouwd, zodat jij en ik samen met prachtig uitzicht op de weilanden tussen Hilversum en Loosdrecht (voor een mijmering op zijn tijd) aan het werk kunnen.

Ik kan ook naar jou toekomen als je dat prettiger vindt. Dat betekent dan wel dat mijn kilometers en reistijd vergoed moeten worden.

Tips & tricks

We kijken naar wat je tot nu toe hebt weten te vinden. We analyseren waar je eventueel bent vastgelopen en ik deel tips & trics met je om verder te komen in je zoektocht.

Meebrengen

Jij brengt de uitslag van een of meer internationale DNA-databanken mee. En een laptop met internetverbinding. Ik zorg voor wifi, koffie & thee en een fijne zoek- en vindvibe. Als je nu nog niet getest hebt, kun je hier lezen welke test je het beste kunt bestellen.

Na afloop

Als we afscheid nemen, hebben we je zoektocht samen vlotgetrokken. Je weet wat mogelijke vervolgstappen zijn en kunt zelfstandig óf met mijn hulp weer verder.

Praktische informatie

  • Een dagdeel (ochtend of middag) in Hilversum
  • Samen puzzelen, praten, zoeken en vinden
  • €300 per dagdeel
  • Gratis parkeren aan de overkant van de straat

Inschrijven

Maak nu een afspraak of mail me je vragen!