Links

esterdelau.nl
In dit blog heb ik verslag gedaan van mijn eigen zoektocht. Af en toe publiceer ik nog iets, dat mij van het hart moet.

Donorkindpodcast de Kwak Kwaakt
Sinds 2021 maak ik samen met Eefje Habets deze podcast. We voeren gesprekken met donorkinderen en donoren en bespreken samen alles wat met donorkind-zijn te maken heeft.

Stichting Donorkind
Stichting Donorkind zet zich in voor de belangen van donorkinderen. Je kunt er o.a. terecht voor lotgenotencontact.

Equitherapie Suderheide
Laura Gras maakt zich als hulpverlener, o.a. samen met Stichting Donorkind, hard voor betere begeleiding voor donorkinderen.

lindawes.nl
Linda is coach en donorkind. Als ervaringsdeskundige zet ze verschillende coachmethoden in om jou (en de mensen om je heen) te ondersteunen in het verkennen van je (nieuwe) identiteit, het begrijpen van je afkomst en het omgaan met complexe emoties en relaties.

Fiom KID DNA databank
Als je donorkind en in Nederland verwekt bent, is het verstandig je DNA op te laten nemen in deze DNA databank. De DNA databank van Fiom is gratis, maar je donorvader moet zich wel aangemeld hebben om daar matches te krijgen met hem en/of je (half-)broers en zussen.

Stichting Verleden in Zicht
Als je in Nederland bent afgestaan en geadopteerd, dan kun je hier terecht. Ze maken ook een indrukwekkende podcast met persoonlijke verhalen, genaamd ‘Afgestaan‘.

Maureen Davis
Maureen is counselor en coach. Specialist afstammingsvragen. Auteur ‘Schatgraven in de kelder van tante D, zoektocht naar een onbekende biologische ouder’. Gastdocent afstammingsvragen. Gastauteur. Maureen heeft op haar website ook een heel uitgebreide kennisbank, neem daar vooral eens een kijkje!

arohahedy.nl
Hedy is spiritueel coach. Ik noem haar graag ‘mijn goede heks’. Als je openstaat voor wat er nog meer is tussen hemel en aarde en een ontmoeting met een buitengewoon fijn en lief mens, maak dan vooral eens een afspraak bij haar. Aroha Hedy is gevestigd in Rotterdam.

Angelique de Vogel
Angelique is o.a. schrijfster van het boek ‘Ontworteld‘. Ze kwam er toen ze 46 jaar was achter dat ze een onbekende Turkse vader had. In het boek vertelt ze over haar zoektocht en de innerlijke reis die ze gemaakt heeft.

Anne Schrijvers
Anne is pedagoog en heeft als counselor gewerkt bij het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde in het Amsterdam UMC. Hier begeleidde ze o.a. mannen en vrouwen met een onvervulde kinderwens, die miskramen hebben doorgemaakt, een behandeling met donoreicellen of donorsperma overwogen, nadachten over co-ouderschap en vrouwen die overwogen hun eicellen in te vriezen. Nu is ze zelfstandig gevestigd in Haarlem. Anne was ook te gast bij Eefje en mij in donorkindpodcast de Kwak Kwaakt.

Villa Lef
Villa Lef is de kinderpraktijk van Mariëlle. Zij biedt een op een coaching aan kinderen en begeleiding aan ouders en helpt zo 6-12 jarigen en hun ouders om (weer) grip te krijgen op hun leven en zich krachtig en gelukkig te voelen. Kijk vooral eens rond op haar prachtige website!