Zoeken op uurbasis

Wat

Je vindt het prettig als ik de lead neem in je zoektocht. Dan huur je me in voor een aantal uur en ik ga voor je aan het werk. Het aantal uren schatten we samen in. In principe werk ik in blokken van tien uur. Want als je eenmaal aan het stambomen bent, vliegt de tijd. Het voordeel is dat ik dankzij mijn ervaring wel heel snel werk. Mensen houden me nauwelijks bij, zo weet ik uit ervaring. We bouwen ook tijd in in mijn begroting voor begeleiding vanaf het moment van vinden. Want als je gevonden hebt, ga je contact zoeken met je nieuw gevonden familie. Ik sta je in praktische en emotionele zin bij in dit proces, dat ook weer zijn eigen dynamiek kent.

Samenwerken

Ook als ik het initiatief neem en voorop mag lopen in jouw zoektocht, bepaal jij het tempo en werken we samen. Ik vind het belangrijk dat jij betrokken bent en kunt zien wat ik doe en wanneer. Daarom hou ik een document bij met werkzaamheden, actiepunten en uren, zodat jij weet waar we zijn en wat de vervolgstappen zijn.

Kennismaken

Voor we starten, maken we hier in Hilversum kennis met elkaar. Ik ontvang je graag aan mijn seventies zoek- en vindtafel, waar we de werkwijze en inhoudelijk afspraken over de samenwerking bespreken. Dan komen ook de kosten aan bod.

Inspanningsverplichting

Als we samenwerken, ga ik een inspanningsverplichting aan. Ik ga mijn stinkende best doen om je vragen te beantwoorden, maar ik kan je helaas geen garantie geven op succes. Dit komt natuurlijk aan bod als we elkaar spreken en als het nodig is, licht ik dit graag nader toe.

Ingredi├źnten

Onmisbaar is natuurlijk de uitslag van een internationale DNA-databank. Mocht je nog geen test gedaan hebben, lees dan hier welke test je het beste kunt bestellen.

Praktische informatie

  • We starten de samenwerking in overleg
  • Als ik voor je aan de slag ga, is dat in principe voor minimaal tien zoekuren plus de tijd die nodig is als je eenmaal gevonden hebt
  • Kom je bij me langs in Hilversum voor een kennismaking? Dan maken we in overleg een passend voorstel.

Een afspraak maken

Mail me, dan maken we zo gauw een afspraak om elkaar te ontmoeten!