Kickstart je zoektocht in maart

Door Ester
11 feb 2024

Ben je op zoek naar je vader en/of moeder of misschien een van je grootouders? Heb je de uitslag van een DNA-test bij een grote internationale DNA-databank inmiddels binnen en weet je niet goed hoe verder? Wil je nu echt aan de slag met het zoeken en vinden van jouw familie, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Regel dan een vrije dag op vrijdag 29 maart en kom ook!

Op 29 maart gaan we met een kleine groep mede-zoekers samen in huiselijke kring op zoek naar jouw familie. Dat doen we middels een workshop ‘Kickstart je zoektocht’. Met je eigen DNA en stamboomonderzoek.

Je hebt de uitslag van een DNA-test van een internationale DNA-databank, een laptop en gezonde dosis moed nodig. Parkeren voor de deur is gratis en de bus stopt op 3 minuten van mijn huis. De kosten voor deze workshop familie zoeken bedragen 250 euro. Na betaling is je inschrijving definitief.

Als je meer wil lezen over de workshop, kan dat hier. Of schrijf je hier in! Geef je de voorkeur aan een individuele of online workshop, mail me dan om de mogelijkheden te bespreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *